Selecteer een pagina

Over Cecilia

Hoi,

ik ben Cecilia

En jij bent opzoek naar hoe je van je stress kan afkomen. Dan ben je hier aan het juiste adres. Een gepersonaliseerd traject om gelukkiger te worden, dat maak ik samen met jou!

Ik ben gediplomeerd Stressoloog en massagespecialist. De afgelopen jaren heb ik geleerd dat alles bij jezelf begint. Als jij het graag wil, dan lukt het je! Als jij het anders wil, neem de verantwoording voor je eigen geluk.

Wil je weer over hekjes springen en spetteren van energie?
Ben je toe aan avondjes lachen met vriend(inn)en en de volgende dag gewoon kunnen functioneren?
Toe aan rust in hoofd en lijf?

Wil je dat het anders gaat, durf de verandering aan te gaan en maak tijd voor jezelf. Dat klinkt makkelijker dan het is, maar niemand gaat het doen voor jou. Jij zult zelf de eerste stap moeten zetten. En eerste stappen zijn rete spannend, ben there, done that. Met mijn ervaring ondersteun ik je graag en deel ik mijn tips en kijken we wat het beste bij jou past.

 

Jong geleerd oud gedaan

Mensen gelukkiger maken wilde ik al heel jong, eerst als kok, daarna als vinoloog en als massagespecialist. En nu als Stressoloog vanuit een heel ander oog punt. De platgeslagen vogeltjes die bij mij komen, na een half jaar weer up and running hebben. Dankbaar en Heerlijk om te doen!

Over mij:

Ik hou van mijn man. Van mijn meiden. Van reizen. Van me ontwikkelen en leren. Van dromen. Van oplossingen zoeken en vinden. Van zwemmen. Van wandelen. Van lekker eten. Van carpaccio. Van gezelligheid. Van ijs. En van blije gelukkige mensen.

 

Onbelangrijk, maar leuk om te vertellen:
  • Ik ben een manifester generator met een 2/4 profiel.
  • Als ik een hel yes gevoel heb, ga ik ervoor.
  • Ik dol ben op Kaiserschmarrn.
  • Ik in Zwitserland gewoond heb.
  • Op de rand van land en zee ik me heel lekker voel, altijd in de branding met een boek.
  • In 1991, mijn eerste concert in Rotterdam Ahoy was naar Gloria Estefan en de Miami Soundmachine was, samen met mijn zus, moeder en buurvrouw.

Als je gelukshormonen in balans zijn
ga jij je beter voelen

NIeuw bouw val

Mijn verhaal

De opleiding Stressologie ben ik voor mezelf gaan doen!

Ik ben begonnen om mijn man en mijzelf te ondersteunen met de methode stressolgie. Tijdens onze nieuw-bouw-val drama. Van 3 maanden bouw gingen we naar 36 maanden bouwen. Ik herkende pas dat ik te veel stress had toen ik er tot mijn nek in zat.

Mijn periode van stress, die 3 jaar duurde, ervaarde ik in het begin als het gevoel dat ik dingen niet af kon maken.

Eerst bleven er zaken op mijn bordje liggen, waar geen tijd meer voor was en dat verergerde zich uiteindelijk zelfs tot angst om mijn mailbox te openen. De gedachte eraan gaf me al hartkloppingen, mijn ademhaling zat heel hoog en een zweet snor. Toen wist ik dit is serieus mis, ik heb echt te veel stress.

Mijn bord lag al veel te vol en ik had geen ruimte had voor nog meer gezeik, gedoe en gemuts. Dus keek ik liever niet, struisvogelpolitiek!

Eigenwaarde gevoel was foetsie

Als moeder voelde ik me helemaal waardeloos, ik kon er niet zijn voor mijn mooie lieve meiden. Had geen tijd voor hun verhalen over school vriendjes en persoonlijke prestaties en mooie behaalde doelen.

Als vrouw van de allerliefste man, schoot ik nogal te kort. Het eten was niet op tijd klaar, soms misgrijpen naar een schone handdoek, de lijst is eindeloos.

Tijdens de opleiding, kreeg ik door hoe het zat en pakte ik mijn eigen problemen op. In de methode Stressologie zitten diverse testen. De testen heb ik vaak gedaan. Zo kreeg ik inzicht hoe ik er voor stond. Daar kon ik op handelen, meten is weten. Door de juiste voedingsstoffen toe te voegen, krabbelde ik langzaam op.

Gelukshormonentest

Wil jij weten hoe je gelukshormonen er voor staan!

Na 1 maand merkte ik, maar ook mijn man verandering in mijn humeur op

– Cindy, Gelukssmaand

Ik had echt alles geprobeerd, maar toen ik bij Cecilia kwam voelde ik me binnen één maand een ander mens!

– Deborah, Stressologie traject

Als doodvogeltje kwam ik bij Cecilia, ik kon niet eens de gelukshormomentest maken, binnen 6 maanden was ik weer aan het werk

– Anoniem, Stressologie traject

Kiezen voor een gelukkiger leven is weten dat je het waard bent om gelukkiger te zijn.

Contact?

Wil jij weten wat ik als Stressoloog voor jou of je bedrijf kan betekenen, wil je uitleg over de gelukshormonentest of advies over natuurlijke voedingsstoffen, laat het me weten en ik neem contact met je op.

4 + 2 =